ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал ZIK судитиметься з мером Тернополя

15.08.2011, 01:01
Телеканал ZIK подає до суду на Сергія Надала, представника ВО «Свобода» і мера Тернополя. Повідомляє Телекритика з посиланням на  прес-службу каналу.

Підставою для позову стали слова посадовця, сказані під час програми «Хто тут живе?» на каналі ZIK 10 серпня 2011 року. Сергій Надал у прямому ефірі заявив про замовність передачі, поширення неправдивої інформації і про те, що телеканал є власністю Партії регіонів. Цей закид став відповіддю на журналістське розслідування про «сумнівні аукціони» та схеми продажу комунального майна і землі в Тернополі за час каденції посадовця, зауважує прес-служба.

«У суді ми відстоюватимемо свою ділову репутацію та вимагатимемо від Сергія Надала у прямому ефірі спростувати неправдиву інформацію, поширену ним  під час програми, зокрема і про те, що власниками телеканалу є (чи мають причетність до нього) представники Партії регіонів», - заявив після програми генеральний продюсер телеканалу Дмитро Добродомов.

Це вже не перший конфлікт представників ВО «Свободи» і ZIKу, зауважує канал. Місяць тому Дмитро Добродомов публічно вимагав від голови фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірини Сех вибачитися за її звинувачення в обмеженні доступу «свободівців» до телеефіру.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!