ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Україна" заявив, що його сигнал неодноразово глушили

04.03.2019, 10:55
Фото - kanalukraina.tv

Телеканал “Україна” заявив, що увечері 2 березня його сигнал знову намагалися заглушити. Про це повідомляється на сайті каналу.

“Сигнал каналу “Україна” дійсно піддався впливу зовнішніх перешкод. Сталося два впливи. З 21.01 до 21.07, а також з 21.15 і до 21.28 у мільйонів абонентів супутникового і кабельного типу прийому сигналу була відсутня можливість перегляду програм телеканалу”, - заявив директор департаменту розвитку мережі мовлення каналу Богдан Жданов.

За інформацією каналу, це вже не перша спроба зовнішнього втручання в роботу телеканалу. Зокрема, 1 березня невідомі перешкоджали трансляції прямого ефіру ток-шоу “Головна тема. Вибір”, в ефірі якого були керівники силових відомств.

Директор каналу Вікторія Корогод звернулася до Президента України, уряду, правоохоронних органів “і особливо до міжнародних інституцій, щоб вони привернули увагу до всіх цих інцидентів і допомогли нам відновити нормальну, стандартну роботу засобів масової інформації, як у будь-якій цивілізованій країні цього світу”.

Liked the article?
Help us be even more cool!