ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал UA|TV включили одразу 22 оператори кабельних мереж в Польщі

01.12.2016, 14:50

Телеканал іномовлення України UA|TV збільшив свою присутність у Польщі – з 1 грудня з’явився в місті Лодзь у цифровій мережі компанії “TOYA Sp. z o.o.” і разом із тим у понад двадцяти польських кабельних мережах (у Варшаві, Вроцлаві, Гданську, Гдині, Кракові, Лодзі, Ольштині, Ченстохові тощо), які на основі укладених договорів використовують пакетування “TOYA”, повідомляє урядовий портал.

Програми українського телеканалу іномовлення в HD-якості мають змогу дивитися абоненти цифрових пакетів “Oszczędny”, “Wygodny” і “Bogaty”, повідомив заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

Крім того, UA|TV став доступним абонентам ОТТ-платформи “TOYA GO”, оператором якої є однойменна кабельна мережа в Лодзі.

Як повідомляв ІМІ, запуск мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ) відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках Мультимедійної платформи іномовлення України, замість супутникового телеканалу “УТР”, в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в Інтернеті на власному каналі в YouTube.

Liked the article?
Help us be even more cool!