ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "ДоТеБе" почав мовлення на окупований Донбас

04.04.2017, 10:50

Телеканал “ДоТеБе” (Донецька філія Національної суспільної телерадіокомпанії України) отримав ліцензію на супутникове мовлення і з 3 квітня почав мовлення по обидва боки лінії розмежування. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Національної суспільної телерадіокомпанії України.

“З початку антитерористичної операції (АТО) регіональні філії Національної телекомпанії України в Донецькій і Луганській областях виявилися на захоплених територіях. Було прийнято рішення відновити роботу Донецької та Луганської ОДТРК на підконтрольних України територіях - в Сєвєродонецьку і Краматорську. Однак сигнали цих телеканалів не були доступні місцевим жителям”, - нагадала прес-служба.

У найближчих планах НСТУ - ліцензування Луганської філії.

До сьогодні Донецька і Луганська філії мовили в цифровій мережі на тимчасових дозволах виключно на території, підконтрольній Україні.

Як повідомляв ІМІ, 7 квітня 2014 року невідомі озброєні чоловіки намагалися захопити Донецьку ОДТРК.

27 квітня 2104 року над будівлею Донецької обласної телерадіокомпанії підняли прапор самопроголошеної “Донецької народної республіки” (“ДНР”). За адресою ОДТРК у Донецьку розташовані Донецька філія Концерну РРТ і телевежа.

1 травня 2014 року у Луганську озброєні представники “Армії південного сходу” захопили обласну державну телерадіокомпанію та передаючий телецентр за адресою Демьохіна, 25.

У січні 2015 року Луганська обласна державна телерадіокомпанія переїхала в Сєвєродонецьк та відновила свою роботу після семимісячної перерви.

19 січня 2017 року було зареєстровано юридичну особу - Публічне акціонерне товариство “Національна суспільна телерадіокомпанія України” і припинено юридичну особу НТКУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!