ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Донбас" переривав ефір через захоплення проросійськими активістами

06.03.2014, 13:55

5 березня телерадіокомпанія "Донбас" перервала ефір через те, що в телестудію вдерлися проросійські активісти з вимогою, аби журналісти розказували про них більше. Про це йдеться в сюжеті нічного випуску ТСН.

Після переговорів гості пішли, але 6 березня пообіцяли повернутися. Тим часом міський голова Донецька Олександр Лук'янченко у відеозверненні до містян закликав не піддаватися на провокації радикалів і не панікувати.

"Закликаю вас зберігати спокій, утриматися від участі в безладах. Донецька влада з вами. Всі служби функціонують. Дякую за розуміння", - сказав градоначальник.

Як розповіли “Острову” співробітники телекомпанії, під час трансляції мітингу в будівлю телекомпанії увійшли агресивні люди, які висловили претензії, чому транслюють картинку тільки з українськими прапорами, не показують акції проросійських активістів.

Після недовго спілкування з охороною, люди покинули територію ТРК “Донбас”.

Вони пояснили, що був припинений не прямий ефір, а повтор трансляції подій на площі Леніна, на якій проросійські активісти 5 березня увечері побили учасників мирного мітингу захисників єдності України.

Раніше проросійсько налаштовані активісти обіцяли прийти на донецькі канали, які "належать олігархам" і "показати їм правильну редакційну політику".

Сьогодні, 6 березня, телеканал знаходиться під охороною міліції.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!