ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал Business звільняє близько 40 співробітників

03.08.2012, 01:50

Близько 40 співробітників звільняють з телеканалу Business (під такою назвою з 26 грудня мовить UBC). Про це повідомив Артем Ткачов, керівник медіа-напряму компанії UBG, що управляє й володіє супутниковими телеканалами Business, «A-One Україна», «Добро-ТВ», Ukrainian Fashion і ZTV, коментуючи інформацію про масові звільнення.

Джерела “Телекритики” стверджують, що звільнених - близько 100. Однак Ткачов повідомив, що буде звільнено близько 40 співробітників служби новин каналу Business, яка була задіяна у випуску ранкового і денного блоків. Серед них і ведучі Юлія Мотрич та Олександр Просяник. Тепер новини на Business (вечірні) вестимуть Роман Скрипін і Людмила Добровольська.

Звільнення керівник пояснює тим, що канал вирішив відмовитися від ранкових і денних новин. «Приводом до звільнення стала зміна сітки мовлення каналу до нового сезону. На каналі залишаться лише вечірні новини о 19:00 та 21:00», - зазначив Артем Ткачев.

Це не перші звільнення в корпорації за останній час. Улітку були звільнені 28 співробітників департаменту власного виробництва медіанапряму UBG і каналу «Добро-ТВ». Керівництво пояснило кадрову ротацію завершенням зйомок ток-шоу «Без рецепта» і програми «Я росту» каналу «Добро-ТВ».

Нагадаємо, у жовтні 2011 року телеведуча Іванна Найда стала генеральним продюсером ділового телеканалу UBC (Business). Головним редактором каналу став Андрій Пробитюк, випусковим редактором - Михайлина Скорик.

Liked the article?
Help us be even more cool!