ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "24" припиняє трансляцію ток-шоу Шустера

18.02.2015, 10:13

Телеканал новин "24" прийняв рішення відмовитися від подальшої трансляції програми "Шустер live" виробництва "Савік Шустер студія". Про це повідомляється на сайті телеканалу.

У найближчу п'ятницю, 20 лютого, ток-шоу в ефірі "24" каналу вже не вийде.

"Ми вдячні "Савік Шустер студії" за співпрацю, яка тривала майже рік. За цей час мільйони наших глядачів подивилися ток-шоу на "24"-му каналі. Проте ми свідомі того, що нам необхідно створювати проекти власного виробництва, на чому зараз і плануємо зосередитися", - сказав генеральний директор Телеканалу новин "24" Роман Андрейко.

Як повідомляв ІМІ, телеканал “24”, який транслював ток-шоу "Шустер live" 13 лютого, заявив, що поділяє обурення глядачів пропагандистськими і антиукраїнськими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали в ефірі ток-шоу. Журналіст Шевченко під час включення по Skype в прямому ефірі озвучував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про "каральну операцію" і "братовбивчу війну".

Засновник «Савік Шустер Студії» і ведучий «Шустер live» Савік Шустер заявив, що не згоден з тим, що треба заборонити українцям чути голос ворога.

Фото - sptoday.ru

Liked the article?
Help us be even more cool!