ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Telegram запускає Stories

27.06.2023, 10:15

У месенджері Telegram найближчим часом зʼявиться функція Stories. Про це повідомив його засновник Павло Дуров, інформує AIN.ua.

За його словами, спочатку команда розробників була проти такого оновлення, проте саме додавання Stories користувачі просили найбільше.

У Stories користувачі зможуть визначити, хто може бачити кожну з історій: всі, лише контакти (з винятками), кілька вибраних контактів або список близьких друзів. 

Також користувачі зможуть обрати термін дії історії: 6, 12, 24 чи 48 годин або постійно відображати історії на сторінці профілю.

Історії розміщуватимуться в розгорнутому розділі у верхній частині вашого списку чатів, що робить їх легкодоступними, не займаючи цінного місця.

Stories, опубліковані будь-яким контактом, буде легко приховати, перемістивши їх до списку “Приховані” в розділі “Контакти” замість головного екрана.

Окрім використання десятків потужних інструментів для редагування фотографій і відео, ви зможете надавати підписи до своїх історій, щоб додати більше контексту чи посилань і позначити інших людей.

Також можна буде публікувати фотографії та відео, зроблені одночасно передньою та задньою камерами.

Liked the article?
Help us be even more cool!