ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Telegram дозволив записувати відеочат і використовувати інтерактивні емодзі

20.09.2021, 15:45

У месенджері Telegram з'явилася можливість встановити тему для окремого чату, поділитися почуттями за допомогою інтерактивних емодзі з повноекранними ефектами, побачити список людей, що прочитали повідомлення в групі, і записувати відео та звук трансляцій.

Такі оновлення застосунку з'явилися 19 вересня, повідомляє Громадське з посиланням на блог Telegram.

Так, тепер адміністратори можуть записати трансляцію чи відеочат для тих, хто захоче переглянути їх пізніше. Ця функція доступна в меню трансляції або відеочату.

Можна вибрати, чи записати лише звук, чи також відео в горизонтальному або вертикальному положенні екрана. Запис одразу стає доступним у чаті “Збережене”.

Також тепер користувачам доступні вісім нових тем, які можна встановити на окремий особистий чат. Кожна з них має барвисті градієнти та переливне анімоване тло зі своїм власним візерунком. Тема встановлюється в обох співрозмовників чату і дає змогу одним поглядом відрізнити один чат від іншого. Розробники невдовзі обіцяють додати ще більше тем.

Тепер, якщо натиснути на надісланий одним повідомленням анімований емодзі, з'явиться ефект на повний екран. Якщо в цей час у співрозмовника буде відкритий ваш чат, він побачить анімацію одночасно з вами, наче ви переглядаєте її на одному екрані.

Коли хтось у групі перегляне ваше повідомлення, поряд з ним з'явиться позначка “прочитано” (✓✓). Тепер у малій групі можна вибрати своє повідомлення і побачити список учасників, що переглянули його.

Liked the article?
Help us be even more cool!