ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тарас Шевченко куруватиме напрям інформполітики та медіа

13.08.2020, 10:21
Фото – Центр демократії та верховенства права
Фото – Центр демократії та верховенства права

Заступник міністра культури та інформаційної політики Тарас Шевченко куруватиме напрям інформаційної політики, інформбезпеки та медіа. 

Про це 12 серпня повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй фейсбук-сторінці, передає Укрінформ.

“Кабмін підтримав призначення Тараса Шевченка як мого заступника з інформаційної політики. Тарас відповідатиме за напрямок інформаційної політики, інформаційної безпеки та медіа”, – написав міністр.

Він зазначив, що юрист і активний медійний діяч Тарас Шевченко користується заслуженою повагою серед фахівців та громадськості, багато років працював над законодавчими ініціативами у медіасфері, зокрема законопроєктом про медіа, а також над популяризацією цифрової освіти та медіаграмотності.

“Переконаний, він впорається з непростими викликами, які стоять перед ним. Один з таких – наш всеукраїнський проєкт з медіаграмотності, роботу по якому ми вже розпочали спільно з Тарасом”, – наголосив Ткаченко.

Як повідомляв ІМІ, 12 серпня Кабінет Міністрів України призначив директора Центру демократії та верховенства права Тараса Шевченка заступником міністра культури та інформаційної політики України.

Liked the article?
Help us be even more cool!