ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Тарас Чкан і Ростислав Шапошников знаходяться "ймовірно в безпечному місці" - Княжицький

01.09.2014, 13:18

Народний депутат від «Батьківщини», один із засновників «Еспресо TV»  Микола Княжицький підтвердив, що журналіст телеканалу Єгор Воробйов потрапив у полон під час виконання своїх професійних обов'язків у районі Іловайська (Донецька область), де перебував в оточенні разом з українськими військовими з 25 серпня. Водночас він повідомив «Радіо Свобода», що у нього наразі немає інформації про місцеперебування двох других журналістів - оператора  «Еспресо TV» Тараса Чкана і журналіста «Дорожнього контролю» Ростислава Шапошнікова, які разом із Єгором Воробйовим працювали у зоні АТО.

За словами Миколи Княжицького, про затримання Єгора Воробйова повідомили Тарас Чкан і Ростислав Шапошніков. Сам журналіст на зв?язок не виходив. Останній запис у його Facebook датується 28 серпня.

Наразі Тарас Чкан і Ростислав Шапошніков, за словами Миколи Княжицького, перебувають окремо від Єгора Воробйова і, ймовірно, вже в безпечному місці. Інших подробиць про їх долю нардеп не навів. Микола Княжицький також заявив, що триває робота зі звільнення журналіста з полону.

"Телекритика"

На фото: Ростислав Шапошников

Liked the article?
Help us be even more cool!