ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Так "оболванюють" населення, як ніхто у світі не може – Буданов про пропаганду РФ

24.04.2023, 10:40
Фото – РБК-Україна
Фото – РБК-Україна

Російські пропагандисти "оболванюють" своє населення так, як "ніхто у світі не може". Наочний приклад – поведінка пропагандистів під час деокупації Херсона.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов.

"Повірте, там пропагандистська машина працює як взірець, це реально взірець. Вони так "оболванюють" своє населення, як ніхто у світі не може. Їхня пропагандистська машина під час втрати Херсона максимально ефективно себе показала. Вони показали втрату Херсона – а це був найбільший здобуток так званої "спеціальної воєнної операції" – просто як буденну справу. Причому вивернули це так, що це, в принципі, ще й гарна річ була для них", – зауважив керівник ГУР.

На його думку, росіяни вже мають план подання населенню і інформації втрати Криму.

"Вони вже все напрацювали. Моделі по тому, як висвічувати новини під час подій у Криму, – всі вони вже є, вони нам чудово відомі. Повірте, вони спрацюють на їхнє суспільство", – вважає Кирило Буданов.

Як повідомляв ІМІ, в окупованому Криму 23 лютого 2023 року, напередодні річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну, по радіо "Газпрому" транслювали звернення голови ГУР МО Кирила Буданова.

"Громадяни України, до вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території – Донбас, АР Крим і весь південь України назавжди повернуться додому. Ми знайдемо кожного зрадника, де б вони не ховалися. Усі вони будуть ліквідовані. Всім патріотам – час діяти прийшов. Чекайте. Ми йдемо до вас. Слава Україні", – йшлося в повідомленні по радіо.

Liked the article?
Help us be even more cool!