ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сюжет журналіста “1+1” про з’їзд Партії регіонів зняли з ефіру (оновлено)

29.03.2012, 01:11
Журналіст телеканалу "1+1" Роман Вінтонів повідомив про зняття його сюжету про з’їзд Партії регіонів з ефіру програми “Гроші”. Про це він розповів у коментарі Інституту масової інформації.

“Сюжет справді не вийшов у той день, який мав вийти. Він був запланований на 21 березня”, - сказав Вінтонів.

На запитання, чим аргументувала редакція зняття сюжету, Роман відповів: “Нічого не можу говорити, оскільки ми з редакторами продовжуємо спілкуватися з цього приводу. Я можу тільки підтвердити, що сюжет не вийшов. Мені пояснюють чому...”.

Водночас Вінтонів вважає, що сюжет вже не вийде взагалі.

На запитання, чи має пряме відношення до заборони сюжету генпродюсер телеканалу “1+1” Олександр Ткаченко, Вінтонів відповів, що не знає.

Сюжет Романа Вінтоніва стосувався з’їзду Партії регіонів, який відбувся 17 березня. На цьому з’їзді Сергій Тігіпко прийняв рішення про саморозпуск своєї партії "Сильна Україна" та влиття в Партію регіонів. Тігіпко був обраний заступником голови партії та членом політради партії. У свою чергу, Вінтонів, підійшовши до Тігіпка, спитав, чи змінить він прізвище на "Янукович" або ж лишиться на дівочому.
 
У свою чергу редактор "Грошей" Максим Сухенко підтвердив "Українській правді", що зняв сюжет у день ефіру.

"Вінтонів до нас потрапив зі "Сніданку з 1+1". Там був цікавий жанр стьобу. Наша програма "Гроші" – це програма економічних розслідувань. Ми йому замовляли матеріал. Він його зняв фактично таким самим, як він робив для "Сніданку", - зазначив Сухенко.

"У цьому сюжеті не було, на жаль, ні грошей, ні розслідування. Він веселий, стьобний, ми посміялися, але оскільки він абсолютно не в нашому форматі, редактор прийняв рішення його в ефір не ставити", - сказав він.

Сухенко також зазначив, що програма "Гроші" не збирається відмовлятися від послуг Вінтоніва. 
Liked the article?
Help us be even more cool!