ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сини вбитої мальтійської журналістки вимагають відставки прем’єра

19.10.2017, 13:28
Фото - Reuters

Троє синів вбитої на Мальті журналістки Дафни Каруани Галісії, яка висвітлювала корупційні зв’язки високопосадовців, вимагають відставки прем’єр-міністра Мальти Джозефа Муската. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Times of Malta.

“Прем'єр-міністр попросив нашого схвалення. Він може його отримати, проявивши політичну відповідальність, і пішовши у відставку через нездатність забезпечити дотримання наших основних свобод. Піти через спостереження за народженням суспільства, в якому переважають страх, недовіра, злочинність і корупція”, - йдеться у заклику Метью, Ендрю і Пола Каруана Галісія.

Окрім цього, сини загиблої журналістки пропонують прем'єр-міністру, щоб той перед відставкою замінив комісара поліції та генерального прокурора на держслужбовців, “які не боятимуться приймати рішення на основі доказів, що свідчать проти нього та проти тих, хто його захищає”.

Як повідомляв ІМІ, 16 жовтня на Мальті внаслідок вибуху автомобіля загинула журналістка Дафне Каруана Галісія, яка розслідувала корупційні злочини в рамках проекту Panama Papers.

53-річна Каруана Галісія була авторкою популярного блогу, в якому писала про випадки корупції серед високопоставлених політиків. Зокрема, звинувачувала в корупції прем’єр-міністра Джозефа Муската та його дружину.

Син журналістки Метью Галісія звинуватив у її смерті “мафіозну державу”.

Liked the article?
Help us be even more cool!