ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сили спецоперацій спростували російський фейк про знищення українських катерів

Сили спеціальних операцій ЗСУ спростували фейк російського міністерства оборони про нібито знищення в Чорному морі українських катерів і військовослужбовців.

Про це повідомила пресслужба ССО.

Раніше міноборони Росії оприлюднило таке повідомлення: "30 серпня близько 00.00 мск літаком морської авіації Чорноморського флоту в акваторії Чорного моря знищено чотири швидкохідні військові катери з десантними групами військовослужбовців українських сил спеціальних операцій загальною чисельністю до 50 осіб".

У ССО висміяли фейк, який поширила російська військова пропаганда.

"Минулої ночі близько 12 тисяч операторів 73-го центру ССО України, озброєні бойовими дельфінами, кротами та шиншилами, здійснили спробу десантування на кримське узбережжя. Противник здійснив контратаку бойовими бумерангами. Через це наші воїни були змушені запросити підтримку "Зірки смерті" та флоту галактичної імперії. Десь так мало б починатися повідомлення ССО України, якби ми писали в стилі російського міноборони. Такий самий сенс мають заяви росіян про знищення наших воїнів літаками в морі та багато інших", – заявили в ССО.

Як повідомляв ІМІ, у червні 2023 року російські пропагандисти від імені українського медіа поширювали фейкову новину про нібито смерть начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. 

Liked the article?
Help us be even more cool!