ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сигнал українського радіо покриває територію Криму до Керчі

13.12.2017, 14:05
Фото - people.in.ua

“Українське радіо” на середніх хвилях АМ,  частота 549 кГц, чутно в Джанкойському, Первомайському районах Криму й на території Керченського півострова, повідомляє Крим.Реалії.

Коментуючи цю інформацію, генпродюсер «Українського радіо» Дмитро Хоркін заявив, що «не тільки в Керчі є слухачі «Українського радіо» та програм Крим.Реалії».

«У нас є листи від радіослухачів, які ловлять сигнал «Українського радіо» в Сочі й на Північному Кавказі. Цей передавач вечірній, коли заходить сонце й немає перешкод, сигнал чути далеко. Важливо, що радіо можна легко зловити, для цього потрібен простий приймач і батарейки», – розповів Хоркін.

Як пише видання, публічних коментарів влади Криму з цього приводу немає.

Наприкінці листопада 2017 року в Нацраді України з питань телерадіомовлення розповіли, що сигнал п'яти українських телеканалів поширюється на території Джанкойського й Красноперекопського районів Криму та за їхніми межами. Київ збільшив потужність мовлення на територію анексованого Росією Криму більше, ніж втричі.

Радіо Крим.Реалії спільно з Національною громадською радіокомпанією України продовжує мовлення на Крим на середніх хвилях АМ на частоті 549 кГц.

З 4 вересня розпочалося мовлення Радіо Крим.Реалії в FM-діапазоні на частоті 105,9 МГц. Тепер мовлення українською і російською мовами ведеться протягом 24 годин на добу.

Liked the article?
Help us be even more cool!