ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Світові видання позбавили новин, щоб люди перепочили від інформації

21.04.2017, 15:51

Міжнародний колектив креативщиків оприлюднив проект Nothing in the News, який допоможе відпочити від новин, повідомляє Platforma.

Учасники об'єднання Sideline представили арт-проект Nothing in the News. Він складається із надрукованих газет, які відтворюють логотипи і особливості верстки найвпливовіших видань світу. Але при цьому на них немає жодної новини.

За словами авторів, вони пропонують “невеликий перепочинок від інформаційного перевантаження”, в якому доводиться жити сучасним людям.

“Ми проводимо цілі години, дивлячись в наші мобільні пристрої. Ми хочемо знати, що відбувається, чому і як. Нам потрібно знати. Але насправді в цих постійних пошуках чогось значимого, що заповнюють кожну вільну хвилину нашого часу, ми нічого не дізнаємося, – розмірковують Sideline. – Ми настільки зайняті, наповнюючи кожен момент речами, які потрібно спостерігати, вивчати і слухати, що ми забули, як це – просто бути. Сидіти і думати. Відключитися і нудьгувати. Мріяти”.

Кожну з порожніх газет можна купити за 500 грн. У серію увійшли такі видання, як The New York Times, The Sun, The Times, Die Zeit, Le Monde, “Аргументи і факти” та інші.

Sideline – міжнародний колектив режисерів та дизайнерів, в основному з Португалії та Нідерландів. “Як окремі люди, ми маємо успішну кар'єру в рамках наших відповідних областей, і, між нами, отримали купу нагород (якщо це для вас щось важить). А як колектив, ми об'єднали наші таланти і працюємо разом, щоб втілювати творчі проекти: оригінальні, несподівані. І щоб принести в цей світ щось позитивне”, - написали вони.

Liked the article?
Help us be even more cool!