ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне запустило сайт "UA:Крим"

26.06.2020, 12:45
Фото – УНІАН
Фото – УНІАН

Національна суспільна телерадіокомпанія України в День кримськотатарського прапора, 26 червня, запустила новинний сайт “Суспільне Крим”. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на корпоративний сайт Суспільного.

Сай “Суспільне Крим” висвітлює події на окупованому півострові та має кілька рубрик: “Новини” (стрічка новин про події в Криму), “Програми” (архів програм власного виробництва каналу “UA:Крим”), “Онлайн” (можливість переглядати онлайн канал “UA:Крим”), “Телепрограма” (каналу “UA:Крим”).

Новини на “Суспільне Крим” можна читати українською, російською, англійською і кримськотатарською мовами. У зв’язку з цим до роботи залучили перекладачок англійською та кримськотатарською.

За словами шеф-редактора “UA:Криму” Аліма Абдулхаїрова, новий сайт має не тільки розповідати Україні про Крим і Криму про Україну, а ще й нагадувати світові про них обох.

“Створюючи сайт “Суспільне Крим”, ми мали на меті збільшити нашу аудиторію в диджиталі. Ми хочемо виконувати функції Суспільного мовника й за межами України, тому ресурс працюватиме чотирма мовами – кримськотатарською, українською, російською та англійською”, – додав Алім Абдулхаїров.

Сайт створила команда цифрових платформ Суспільного. “Суспільне Крим” буде частиною загальнонаціонального сайту “Суспільне Новини”. Старшим редактором сайту став Микола Матвійчук.

Liked the article?
Help us be even more cool!