ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне запускає ютуб-канал і подкаст про Євробачення

01.02.2022, 11:30
Фото – eurovision.ua
Фото – eurovision.ua

Суспільне запускає ютуб-канал і подкаст про Євробачення. Про це повідомляється корпоративному сайті мовника.

На цих платформах розмішуватимуть ексклюзивні влоги, унікальні знімання з репетицій та бекстейджів конкурсантів, найяскравіші моменти з поїздок української делегації на конкурс, прямі ефіри та перші емоції учасників після виступів.

“Таким чином команда розширює медіаактив Суспільне Євробачення – майданчик, який має на меті масштабувати інтерес до України та українських виконавців у світі через висвітлення Нацвідбору та безпосередньо конкурсу Євробачення”, – йдеться в повідомленні.

На подкасті “Вотсап, Eurovision” Суспільного Євробачення розміщуватимуть тематичні новини та їхнє обговорення, спілкування з учасниками Нацвідбору та інші історії про конкурс. Подкасти можна буде послухати на таких платформах, як Google Podcasts, SoundCloud, Apple та Anchor, Radio Public, Pocket Casts. Перша розмова – з фіналістом Нацвідбору Барлебеном, уже доступна для прослуховування.

На діджитал-платформі Суспільного продовжує працювати сайт Національного відбору України на Євробачення, офіційні фейсбук-сторінка та інстаграм-профіль відбору.

Liked the article?
Help us be even more cool!