ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне запускає "Українське радіо. Крим" з програмою кримськотатарською мовою

14.05.2021, 15:06
Фото – facebook.com/Ukrainianradioua
Фото – facebook.com/Ukrainianradioua

Суспільне запускає 17 травня інформаційний проєкт “Українське радіо. Крим” із програмою кримськотатарською мовою. Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Проєкт звучатиме на хвилях “UA: Українське радіо” на Півдні України та частині Кримського півострова на частоті 100,7 FM, а також у середньохвильовому діапазоні на частоті 549 АМ. 

“Завдяки цьому проєкт охопить 100% сільської місцевості та більше 95% міст Криму, а також майже всю територію України у вечірній час. Особливістю проєкту буде перше та єдине в українському просторі інформаційно-розважальне шоу кримськотатарською мовою”, – йдеться в повідомленні.

“Українське радіо. Крим” транслюватиметься п’ять разів на тиждень, з понеділка до п’ятниці, з 19:10 до 20:00 за київським часом. Основу мовлення складатимуть декілька програм (“Нація. Крим”, “Тема дня”, “Крим – Україна”, KEÇ GECE SHOW (КЕЧ ГЕДЖЕ ШОУ)

Програма також матиме відеоверсію й транслюватиметься на ютуб-каналі “UA: Українське радіо”. А всі передачі проєкту “Українське радіо. Крим” можна буде слухати також в окремому розділі на сайті “UA: Українське радіо”.

Liked the article?
Help us be even more cool!