ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне в новому регіональному проєкті перевірятиме політиків на брехню

23.04.2021, 12:00
Фото – corp.suspilne.media
Фото – corp.suspilne.media

23 квітня на регіональних телеканалах Суспільного прем’єра програми “Брехня від політиків. Перевірка”, у якій команда VoxCheck щотижня аналізуватиме заяви політиків різних рівнів і партій. 

Програма виходитиме щоп’ятниці о 20:00 на більшості регіональних телеканалів Суспільного, о 21:00 – на UA:Закарпаття та щопонеділка о 19:00 – на UA:Крим.

Проєкт покликаний змінити розставлення сил. Щотижня команда VoxCheck показуватиме, як і хто з політикуму маніпулює чи відверто бреше своїм виборцям. 

Генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей зазначила, що проєкт має на меті допомогти виборцю поглянути на політика, за якого він віддав свій голос, критичніше. 

“Команда VoxCheck у прямому сенсі зупиняє час і надає докази, що сказане політиками не завжди й не зовсім правда. Команда стежить за всіма політичними силами, і ніхто не залишиться поза увагою фактчекерів, якщо цього дійсно заслужив”, – додала вона.

Як зазначив редактор VoxCheck, співведучий ток-шоу “Зворотний відлік” на UA:Перший Максим Скубенко, вони ловитимуть політиків на брехні, перевірятимуть їхні слова і публічно показуватимуть їхнє справжнє обличчя. 

“Найгірше покарання для політика – втрата виборця. І тепер йому доведеться говорити з нами чесно та на рівних. Інакше його буде перевірено”, – зазначив Скубенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!