ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне транслюватиме змагання українських спортсменів на Олімпіаді-2024

Фото – olympics.com / Укрінформ

Суспільне мовлення, яке є офіційним транслятором літніх Олімпійських ігор 2024 року в Парижі (Франція), покаже всі змагання за участю українських спортсменів, повідомляється на сайті мовника.

Олімпіада розпочнеться 26 липня і триватиме до 11 серпня. 

Загалом Суспільне покаже понад 200 годин прямих трансляцій змагань Ігор.

Безкоштовно на телебаченні та онлайн Суспільне транслюватиме Олімпійські ігри – 2024 одразу на трьох платформах: 

Перший канал Суспільного покаже відкриття та закриття літніх Олімпійських ігор – 2024, а також щоденні інформаційно-аналітичні студії.

Щоденно Суспільне планує показувати 14 годин змагань. Трансляції розпочинатимуться щодня о 10-й ранку за київським часом і триватимуть до опівночі. Пріоритетними будуть усі змагання за участю українських спортсменів, які  транслюватимуть наживо.

Усі трансляції з українськими спортсменами будуть доповнені ексклюзивними коментарями спортсменів збірної та ввімкненнями безпосередньо з Парижа.

Крім трансляції змагань, на платформах Суспільного виходитиме додатковий контент про Ігри в Парижі. Щоранку на ютуб-каналі “Суспільне Спорт” буде випуск дайджесту головних подій дня “Олімпіада за 500 секунд”. 

На Радіо Промінь щоденно з 26 липня виходитимуть випуски “Щоденників Олімпіади”, які о 10:30 анонсуватимуть змагальний день, о 17:30 розповідатимуть про проміжні підсумки змагального дня, а о 20:00 – підбиватимуть підсумки змагального дня. Також у радіоефірі транслюватимуть матчі Олімпійської збірної з футболу.

Нагадаємо, на літніх Олімпійських іграх збірну України представлятимуть 140 спортсменів. Зокрема, вперше на Олімпіаді Україна буде представлена у футбольному турнірі. 

Суспільне транслюватиме літні Паралімпійські ігри – 2024, які пройдуть з 28 серпня до 8 вересня.

Liked the article?
Help us be even more cool!