ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне транслюватиме цьогорічні Ігри Нескорених

Фото – city-adm.lviv.ua
Фото – city-adm.lviv.ua

Телеканали Суспільного транслюватимуть Ігри Нескорених – 2023, які відбудуться з 9 по 16 вересня в Дюссельдорфі (Німеччина). Про це повідомляється на сайті Суспільного.

Зокрема, змагання транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного мовлення ("Суспільне Вінниця", "Суспільне Житомир", "Суспільне Черкаси" тощо), сайт "Суспільне Спорт" та новий супутниковий телеканал "Суспільне Спорт" (який наразі мовить у тестовому режимі).

Ігри Нескорених – це міжнародні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та бойових дій. Уперше Ігри провели у 2014 році, а збірна України дебютували на Іграх у 2017-му.

У цьогорічних Іграх нескорених братимуть участь 22 країни. Змагання відбуватимуться в 10 видах спорту: стрільба з лука, легка атлетика, настільний теніс, веслування на тренажерах, паверліфтинг, велоспорт на шосе, волейбол сидячи, баскетбол на візках, плавання та регбі у візках. 

Збірна України буде представлена у всіх видах, окрім регбі. Загалом до складу збірної України увійшли 25 спортсменів.

Церемонія відкриття турніру відбудеться 9 вересня, о 19:30. Пряму трансляцію можна подивитися на сайті "Суспільне Спорт". 

Сайт "Суспільне Спорт" та новий супутниковий телеканал "Суспільне Спорт" транслюватимуть змагання з 10 вересня щодня починаючи з 10:00, а місцеві телеканали Суспільного мовлення транслюватимуть змагання щодня починаючи з 22:00.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного мовлення та на сайті "Суспільне Спорт".

Спортивний супутниковий телеканал "Суспільне Спорт" мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Liked the article?
Help us be even more cool!