ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне шукає головного редактора/-ку суспільно-політичних програм

12.11.2021, 15:07
Фото – фейсбук Суспільне
Фото – фейсбук Суспільне

Суспільне відкрило вакансію головного редактора/-ки суспільно-політичних програм для нового проєкту, який працюватиме у форматі телешоу та поділятиме цінності мовника. 

Про це повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Серед основних вимог до кандидатів – досвід роботи в студійних розважальних чи пізнавальних форматах від двох років. Розумітися на виробництві регулярного телепродукту – від планування тем до тематичного розроблення кожного окремого випуску. А також знатися на драматургії та розуміти принципи відеомонтажу.

Серед обов’язків:

  • розроблення, планування і видавання в ефір щотижневої спеціалізованої телепрограми;
  • поставлення завдань журналістам і ведучому, контроль їхнього виконання, розроблення сценарію, видавання програми в прямий телеефір.

Розглядатимуть кандидатів з вищою освітою за спеціальностями “Журналістика”, “Філологія”, “Аудіовізуальне мистецтво та виробництво”, “Видавництво та поліграфія”. Серед додаткових вимог: креативність, стресостійкість, відповідальність, націленість на результат. А також – високий рівень володіння державною мовою.

Водночас Суспільне пропонує всі соціальні гарантії згідно з КЗпП України, роботу в найбільшому незалежному медіа в Україні та ще низку переваг.

Надіслати резюме можна на електронну пошту [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!