ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне радіо розпочало мовлення на чотирьох нових FM-частотах

16.11.2020, 17:34
Фото – www.eramedia.com.ua
Фото – www.eramedia.com.ua

16 листопада канали Суспільного "UA: Українське радіо" та "UA: Радіо Промінь" розпочали мовлення на чотирьох нових частотах, повідомляється на корпоративному сайті Суспільного.

Так, "UA: Українське радіо" відтепер мовить на FM-хвилях у м. Кегичівка (Харківська область) – 104,3 FM та с. Нижні Ворота (Закарпатська область) – 105,0 FM.

"UA: Радіо Промінь" мовитиме в містах Бердянськ (Запорізька область) – 104,4 FM та Корюківка (Чернігівська область) – 92,5 FM.

"Окрім обласних центрів, де ми розбудовуємо мережі трьох каналів Суспільного радіо, нам важливо досягати аудиторії й у невеликих містах. Для "UA: Радіо Промінь" FM-мовлення в курортному Бердянську Запорізької області на березі Азовського моря – можливість набути багато нових постійних слухачів, яким у пригоді стане молодіжний, розважальний та музичний контент", – зазначив член правління "UA: Суспільне мовлення", відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

Нагадаємо, "UA: Українське радіо" – найбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни.

"UA: Радіо Промінь" – найперше музичне радіо України. Протягом останніх п'яти років його FM-мережа зросла вп’ятеро. 95% пісень в ефірі "UA: Радіо Промінь" – українською мовою.

Liked the article?
Help us be even more cool!