ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне презентує нові "Казки на ніч"

01.06.2023, 11:38
Фото - Суспільне
Фото - Суспільне

1 червня, до Дня захисту дітей, Суспільне Мовлення представляє проєкт для дітей - "Казки на ніч". У новому сезоні одразу 40 аудіоказок, серед яких казки, написані сучасними авторами, а також українські народні казки, казки корінних народів України та національних спільнот, повідомляє пресслужба компанії.

Нові казки з’являтимуться щочетверга о 19:00 на всіх доступних майданчиках:

Також їх можна буде почути у програмі "Вечірня колисанка" в ефірі Радіо Культура

За словами керівниці напряму дитячого мовлення Юлії Дичук, за останній рік запит на україномовний дитячий контент стрімко зріс, про що свідчать сотні тисяч переглядів мультсеріалів і прослуховування казок від Суспільного на різних платформах:

"Наша команда продовжує створювати безпечний і цікавий контент для дітей. У новому сезоні Суспільне презентує ще більше дивовижних казок у форматі аудіоподкасту для вільного прослуховування та завантаження, що надзвичайно важливо в умовах повномасштабного вторгнення. За якість добору текстів, запису та саунд-дизайну відповідає суперпрофесійна команда Радіо Культура".

Першою аудіоісторією, яка вийде 1 червня о 19:00, стане українська народна казка про «Іллю Муромця і Солов’я-Розбійника». Її озвучив ведучий Радіо Культура Вадим Карп’як.

"Казка, яку на ніч слухаєш по радіо, - це такий спогад, який є майже у всіх нас. Ми згадуємо не тільки сюжети цих казок чи голоси, які для нас їх озвучували, ми згадуємо запахи, звуки, пейзажі, інтер'єри, близьких людей, улюблені іграшки, друзів дитинства. Така наша радійна "мадленка". Для мене дуже важливо, що  "казка на ніч"  є і вона жива, тому і змінюється разом з часом і реальністю", - підкреслила Олена Гусейнова, головна редакторка літературної редакції Радіо Культура.

"Казки на ніч" звучатимуть голосами українських митців, артистів, військових та ведучих Суспільного Мовлення - телеканалу Суспільне Культура, Радіо Культура, Радіо Промінь, Українського Радіо, Першого телеканалу та місцевих каналів.

Liked the article?
Help us be even more cool!