ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне покаже пряму трансляцію Євробачення-2023 на кількох платформах

08.05.2023, 17:16
Фото – eurovision.ua
Фото – eurovision.ua

Суспільне мовлення покаже пряму трансляцію Євробачення-2023 на кількох платформах. Перший півфінал пісенного конкурсу відбудеться завтра, 9 травня, о 22:00 у Ліверпулі, повідомляє корпоративний сайт мовника.

Пряма трансляція першого півфіналу розпочнеться о 22:00 на телеканалі "Суспільне Культура". Коментуватиме шоу з Ліверпуля Тімур Мірошниченко, який уже 18 років є українським голосом Євробачення.

У першому півфіналі змагатимуться за право представити свою країну у фіналі конкурсу 15 учасників. Представник від України, гурт TVORCHI, одразу потрапляє до фіналу шоу 13 травня з піснею "Heart of Steel". 

Глядачі зможуть подивитися о 21:30 на телеканалі "Суспільне Культура" "ПередЄвроШоу". Ведучі Дмитро Захарченко та Анна Заклецька, які вели спеціальну рубрику на Радіо Промінь у програмі "Щоденники Євробачення", говоритимуть з гостями студії про підготовку й очікування від пісенного конкурсу. 

Конкурс можна буде також дивитися на діджитал-платформах Суспільного: сайті "Суспільне Культура", сайті "Суспільне Євробачення". 

На ютуб-каналі "Євробачення Україна" можна буде слухати й спостерігати за роботою ведучого Тімура Мірошниченка наживо з коментаторської студії в Ліверпулі.

67-й Пісенний конкурс Євробачення відбудеться в Ліверпулі від імені України, яка здобула перемогу в Турині минулого року. 

Другий півфінал Євробачення-2023 пройде на арені Liverpool 11 травня. Україна голосуватиме в другому півфіналі конкурсу та у фіналі, 13 травня. У другому півфіналі в прямому ефірі з’явиться інформація, коли можна буде надсилати смс-повідомлення на номер 7576 з номером учасника, за якого ви хочете голосувати. 

Liked the article?
Help us be even more cool!