ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне оголосило, хто напише та читатиме Радіодиктант національної єдності

11.10.2023, 17:00
Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Авторкою тексту цьогорічного Радіодиктанту національної єдності стане поетеса, перекладачка, авторка прозових творів, лауреатка Шевченківської премії Катерина Калитко, повідомляє Суспільне.

Читатиме радіодиктант актор, театральний режисер, виконавець ролі брата Олекси Довбуша в популярному фільмі “Довбуш” Олексій Гнатковський. 

До методичної роботи над радіодиктантом уже традиційно долучиться мовознавиця, докторка філологічних наук Лариса Масенко. 

"Ми проводимо радіодиктант уже 23-й рік поспіль. Проводимо його не для перевірки знань, а задля об'єднання всіх українців, усіх хто знає і шанує українську мову: як в Україні, так і за її межами. Де б ви не були й чим би не займалися, якщо ви можете знайти час і безпечне місце – долучайтеся до найбільшої унікальної акції єднання на всіх контентах світу. Єднаймося й пишімо радіодиктант разом!" – зазначив член правління Суспільного Мовлення, відповідальний за платформи радіо, телебачення та діджиталу Дмитро Хоркін.

Як повідомляв ІМІ, цьогоріч Радіодиктант національної єдності відбудеться 27 жовтня. Суспільне мовлення транслюватиме диктант на всіх платформах: телебаченні, радіо та диджиталі. Слухати можна на хвилях Українського радіо та Радіо Культура; наживо транслюватиметься в ефірі телеканалу “Суспільне Культура”, YouTube-каналі Українського радіо та Facebook-сторінках Суспільного.

Liked the article?
Help us be even more cool!