ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне надіслало подарунки переможцям Радіодиктанту національної єдності

Фото – Суспільне
Фото – Суспільне

Суспільне надіслало подарунки переможцям Радіодиктанту національної єдності. Це сувеніри й книжки, повідомляється на корпоративному сайті мовника.

Цього року без помилок радіодиктант написали Христина Гоянюк та Галина Шура. Однієї помилки припустилися: Олеся Жуковська, Євгенія Антонюк, Вікторія Норичка, Іванна Рубан та Юлія Шевченко.

Як розповіла виконавча продюсерка Українського Радіо та координаторка Радіодиктанту національної єдності Юлія Шелудько, Галина Шура та Христина Гоянюк беруть участь у написанні радіодиктанту й перемагають не вперше.

“Кожен з учасників має свою історію. Серед переможців п’ятеро тих, хто зробив одну помилку. Вони різні за фахом і віком і перебувають не тільки в різних містах, а й країнах. Так, Євгенія Антонюк родом із Сумщини, Роменського району, с. Коровинці. Але нині вона мешкає за Полярним колом. Наразі в Північній Норвегії полярна ніч. Євгенія неймовірно зраділа, коли дізналася про перемогу в радіодиктанті”, – розповіла вона.

Одна з переможниць, яка отримає подарунок від Суспільного, військовослужбовиця Олеся Жуковська, яка припустилася лише однієї помилки.

Як повідомляв ІМІ, Радіодиктант національної єдності – 2023 “Дороги України” відбувся 27 жовтня 2023 року, у День української писемності та мови. 

Авторка тексту – Катерина Калитко, поетеса, перекладачка, авторка прозових творів, лауреатка Шевченківської премії. Читав диктант актор і театральний режисер Олексій Гнатковський.

Христина Гоянюк та Галина Шура написали радіодиктант без помилок і стали переможницями. П’ятеро людей написали радіодиктант з однією помилкою.

Liked the article?
Help us be even more cool!