ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Суспільне Дніпро" поїде в тур шістьма громадами області в пошуках журналістів

Фото – Суспільне Дніпро
Фото – Суспільне Дніпро

Команда “Суспільне Дніпро” з 2 до 5 листопада відвідає шість громад у межах проєкту розбудови гіперлокальної мережі  журналістів, які працюватимуть у своїх громадах, повідомляє “Суспільне Дніпро”. 

Зокрема, мовник відвідає Магдалинівську, Перещепинську, Межівську, Криничанську, П’ятихатську та Томаківську громади. Це частина проєкту Суспільного мовника, який уже реалізовують в інших областях України. 

“Завдяки команді гіперлокальних журналістів, що працюватимуть за межами обласного центру, в нас буде найоперативніша інформація. Це допоможе максимально висвітлювати події області”, – сказав головний редактор “Суспільне Дніпро” Євген Педашенко.

До кандидатів немає вимог щодо профільної освіти чи наявності навичок. Важливо орієнтуватися в житті громади та адекватно оцінювати ситуацію в регіоні. 

Реєстрація, щоб долучитися до проєкту у своїх громадах, триватиме до 5 листопада. 

Проєкт передбачає безкоштовне навчання мультимедійної журналістики й можливість долучитися до команди Суспільного.

Зараз відомо, що в Перещепинській та Магдалинівській громадах зустріч відбудеться 2 листопада, 3 листопада – у Межівській громаді, 4 листопада – у П’ятихатській та Криничанській громадах, 5 листопада – у Томаківській громаді. 

Як повідомляв ІМІ, команда Суспільного Мовлення розбудовує гіперлокальну мережу в п’яти областях – Рівненській, Одеській, Черкаській, Полтавській та Дніпропетровській. Суспільне вже побувало на Рівненщині. Пілотний проєкт із розбудови гіперлокальної мережі Суспільного раніше було втілено в Сумській, Чернігівській та Харківській областях.

Liked the article?
Help us be even more cool!