ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суспільне відповідатиме за режисуру дискусії кандидатів у Президенти на стадіоні

18.04.2019, 15:04
Фото – 24tv.ua

Суспільний мовник відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру зустрічі кандидатів на НСК “Олімпійський” 19 квітня. Команда Суспільного погодилася надати необхідну допомогу у відповідь на прохання від штабі кандидатів на пост Президента України, повідомляється на сайті "UA:Суспільне".

Таке прохання надійшло до Суспільного, оскільки штаби не домовилися з питань телевиробництва й організації трансляції, адже кожен штаб наполягав на власному забезпеченні процесу трансляції, не довіряючи медіа-організаціям, пропонованим опонентом.

Сьогодні штаби дійшли згоди, що рівність доступу до ефіру кожного кандидата може забезпечити лише Суспільний мовник.

“Ми погодилися надати режисера ефіру, а також оператора-постановника трансляції, задіяти творчу групу Суспільного, аби забезпечити рівний доступ кожному кандидату до проявів у цьому ефірі. Люди, які “натискають на кнопки” й націлюють камери, надзвичайно важливі, адже глядачі буквально бачать картинку їхніми очима. У який момент хто з’являється на екрані, під яким ракурсом, чи з’являється взагалі – усі ці художні елементи дуже впливають на сприйняття глядачами інформації. Суспільний мовник є медіакомпанією, що не належить жодній політичній чи бізнес-групі, а тому може забезпечити незаангажованість висвітлення. Очевидно, це розуміють і самі кандидати”, – розповів голова правління Суспільного Зураб Аласанія.

Наразі штаби не визначилися щодо ведучого заходів на стадіоні, а також не домовилися з приводу технічного забезпечення трансляції та, відповідно, компанії, що роздасть сигнал усім охочим ЗМІ.

Суспільний мовник також очікує кандидатів на національні теледебати після завершення заходів передвиборчої агітації на НСК “Олімпійський”. Згідно з Положенням про порядок проведення НСТУ передвиборчих теледебатів між кандидатами на пост Президента України, що затверджено Постановою Центральної виборчої комісії № 472 від 5 травня 2014 року, дебати мають відбутися в студії Суспільного мовника о 20:00 19 квітня та тривати 60 хвилин безперервного ефірного часу.

Liked the article?
Help us be even more cool!