ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сущенку не дозволили побачитися з дружиною

11.01.2017, 10:28

Адвокат українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін отримав офіційного листа від Міністерства оборони України про те, що його підзахисний не є співробітником української розвідки

Про це Марк Фейгін розповів в коментарі Громадському радіо.

«В мене на руках є довідка з Міноборони України з ГУР МО про те, що Роман Сущенко не знаходиться на службі там, не є кадровим офіцером. Це документ ми опрацьовуємо з МЗС і будемо передавати в матеріали слідства, тому що він має велике процесуальне значення і для суду і для попереднього слідства. Роман направив заяву вже повторно про те, щоб йому надали побачення з дружиною — Анжелою Сущенко — і дали  можливість поговорити по телефону з сином», -розповів Фейгін.

За словами Марка Фейгіна, заяву Романа Сущенка про зустріч з дружиною не задоволено. 

Як повідомляв ІМІ, 30 вересня у Москві (Росія) неправомірно був затриманий власний кореспондент агентства у Франції Роман Сущенко за звинуваченням “у шпигунстві”.

ФСБ РФ його ідентифікує як кадрового співробітника української військової розвідки полковника, який збирав відомості про діяльність російських Збройних сил. Порушено кримінальну справу за статтею “Шпигунство”.

1 жовтня Лефортовський суд Москви заарештував на два місяці громадянина України, кореспондента “Укрінформу” Романа Сущенка, обвинуваченого в шпигунстві.

Захист оскаржив рішення Лефортовського суду Москви про арешт кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка.

15 грудня Московський міський суд (Росія) визнав законним продовження арешту журналісту інформагентства “Укрінформ” Роману Сущенку до 30 січня 2017 року.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!