ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сущенко просить Сенцова припинити голодування

25.06.2018, 15:40
Роман Сущенко, фото Укрінформ

Український журналіст Роман Сущенко, якого утримують у московському СІЗО, попросив свого громадського захисника Марка Фейгіна передати ув’язненому в колонії “Лабитнангі” українському режисеру Олегу Сенцову, щоб він “беріг себе та відмовився від голодування”. Про це Фейгін написав 25 червня на своїй сторінці у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

Він повідомив, що відвідав свого підзахисного в московському СІЗО “Лефортово” 25 червня.

“Щойно вийшов від Романа Сущенка з Лефортово. Він просить передати Олегу Сенцову, щоб він беріг себе та відмовився від голодування. Банальні слова тут ні до чого, і так все ясно”, – написав він.

Фейгін також повідомив, що Сущенко чекає на зустріч із українським омбудсменом Людмилою Денісовою.

“Роман Сущенко передає українському омбудсмену Людмилі Денисовій слова підтримки та дуже просить усіх, від кого це залежить, допомогти їй домогтися зустрічі з політв'язнями. Він теж її дуже чекає”, – написав Фейгін.

Як повідомляв ІМІ, 14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів. Сенцов має намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

Людмила Денісова з 15 червня перебуває в Росії, але їй відмовляють у зустрічах з українськими в’язнями.

Liked the article?
Help us be even more cool!