ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Супрун подала позов на ведучого програми "Гроші"

07.05.2019, 16:07
Фото – rbc.ua

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун подала до суду на журналіста, ведучого програми “Гроші” на телеканалі “1+1” Олександра Дубінського про захист честі, гідності та ділової репутації, повідомляє Радіо Свобода.

“Минулого тижня мене звинуватили в тому, що “під виглядом реформ” я займаюся розкраданням і відмиванням бюджетних коштів. Автор цих матеріалів – Олександр Дубінський. Особа, яка не здатна надати доказів стосовно своїх же звинувачень, але не соромиться ними розкидатись. І робить це майже індустріальними темпами. Тому його матеріали схильні вважати замовними… Щойно зареєстрували позовну заяву про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації в Солом’янському суді”, – повідомила Супрун на сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що в матеріалах журналіст щодо неї та Міністерства охорони здоров’я “видає свої судження за факти або створює навколо реальних подій брехливий контекст”.

Сам журналіст Олександр Дубінський наразі не коментував заяву Уляни Супрун щодо позову на нього.

Як пише видання, 2 і 3 травня на сайті Дубінського dubinsky.pro з’явилась інформація про запровадження плати за розміщення електронних записів на сайті МОЗ про проходження медичного огляду, а також про бюджетні кошти на підвищення кваліфікації медпрацівників, які нібито було спрямовано на проект, реалізований громадською організацією “Захист патріотів”. У МОЗ назвали ці повідомлення неправдивими.

Liked the article?
Help us be even more cool!