ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сухобока вбили п'яні сусіди, з якими він конфліктував - МВС

16.04.2015, 15:12

За фактом умисного побиття з летальним наслідком журналіста, засновника сайту “Обком” Сергія Сухобока слідчий відділ Дніпровського районного управління м. Києва розпочав кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Кілька годин тому родичі, що проживають на території іншої держави, опізнали померлого, повідомляється на сайті  МВС.

Як повідомляють в міліції, 13 квітня о 00:54 до чергової частини Дніпровського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць мікрорайону Русанівські Сади виявлено скривавленого чоловіка. За викликом прибули правоохоронці та співробітники швидкої медичної допомоги. Під час надання чоловікові першої медичної допомоги він помер.

Оскільки чоловік не мав при собі жодних документів, міліціонери провели низку оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення його особи.

У ході слідства було з’ясовано, що потерпілий проживав на дачі у свого товариша. Вже кілька місяців він конфліктував із сусідами. Того вечора вони прийшли до потерпілого, налаштовані були агресивно, оскільки перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Між чоловіками виникла чергова сварка, яка швидко переросла в бійку.

“Спочатку сусіди били свого опонента в будинку, а потім витягли його на вулицю та продовжили знущатись. Врешті, лишили скривавлену жертву на асфальті, а самі пішли допивати”, - повідомили в міліції.

Працівники міліції виявили підозрюваних осіб за місцем мешкання. У присутності понятих в будинку вилучили їхній одяг з бурими плямами, який направили на експертизу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Відносно затриманих обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв ІМІ, 13 квітня в Києві був по-звірячому вбитий український журналіст Сергій Сухобок.

Liked the article?
Help us be even more cool!