ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд змінив запобіжний захід обвинуваченому в організації вбивства журналіста Сергієнка

21.11.2018, 11:08
Фото - Insiader

20 листопада Соснівський районний суд Черкас змінив запобіжний захід обвинуваченому в організації вбивства журналіста Василя Сергієнка Вадиму Мельнику    на тримання під вартою терміном 60 діб. Відповідне рішення зачитав головуючий суддя Сергій Пироженко, повідомляє Insider.

Також суддя зобов'язав негайно допустити лікарів до Вадима Мельника в СІЗО.

Клопотання прокуратури щодо залишення під вартою обвинуваченого у викраденні журналіста Сергієнка Віктора Горбенка суд не розглянув.

“По Горбенку суд позбавлений права розглядати клопотання, оскільки він не має свого захисника”, - сказав суддя.

Клопотання з приводу зміни запобіжного заходу Горбенку розглядатимуть 21 листопада о 12-й годині.

Як повідомляв ІМІ, 20 листопада за підозрюваного в організації вбивства журналіста та активіста Василя Сергієнка Вадима Мельника була внесена застава у 2 мільйони гривень за підозрюваного в організації катування та вбивства журналіста.

16 листопада 2018 року Вадиму Мельнику, підозрюваному в організації вбивства журналіста, змінили запобіжний захід як організатору, призначена застава у 2 млн грн; підозрюваному виконавцю Віктору Горбенку – 800 тис. грн.

4 квітня 2014 року журналіста та громадського активіста Василя Сергієнка було викрадено у місті Корсуні-Шевченківському Черкаської області у дворі власного помешкання. Через декілька днів його тіло знайшли закатованим, з пакетом на голові, з ножовими пораненнями, наручниками на руках у лісі в Корсунь-Шевченківському районі.

11 липня 2015 року працівники прокуратури Черкаської області спільно з управлінням МВС в області затримали жителя міста Києва за підозрою у вчиненні тяжкого злочину за фактом вбивства журналіста та громадського діяча Василя Сергієнка.

15 жовтня 2015 року черкаське УМВС повідомило, що Василя Сергієнка викрали, катували та вбили київські бандити. На слід убивць оперативників вивів обривок касового чека одного зі столичних супермаркетів.

4 січня 2016 року прокуратура Черкаської області за наслідками досудового розслідування  затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох жителів м. Києва за фактом викрадення і вбивства журналіста та громадського діяча Василя Сергієнка. У викраденні та вбивстві Сергієнка підозрюють Максима Русіна, Володимира Воронкова, Віктора Горбенка, Валентина Завражина, Романа Недибалюка, а також Вадима Мельника. Жоден із них під час судового засідання обвинувачення не визнав.

Liked the article?
Help us be even more cool!