ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд заарештував блогера Барабошка з можливістю застави у 3 млн грн

30.11.2018, 15:13
Фото - hromadske.radio

Печерський районний суд Києва обрав блогеру Олександру Барабошку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі понад три мільйони гривень. Таке рішення суд ухвалив 30 листопада, повідомляє Громадське радіо.

Судове засідання за клопотанням прокуратури проходило в закритому режимі.

“Клопотання прокуратури - задовольнити, виходячи з необхідності запобігти розголошенню відомостей про особисте сімейне життя, обставин, що можуть принизити гідність особу”, - зазначив суддя.

Блогеру Олександру Барабошку повідомили про підозру у справі про нібито домагання заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Нацполіції Олександра Варченка до студентки Наталії Бурейко.

Зокрема, Барабошку інкримінують ст. 368 (одержання хабара), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182. (порушення недоторканності приватного життя), ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ, передає видання.

За інформацією агентства, обидва були затримані 29 листопада і провели ніч у слідчому ізоляторі. Запобіжні заходи Петрову і Барабошку обере Печерський райсуд. Прокуратура клопотатиме про арешт з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, 29 листопада працівники Головної військової прокуратури затримали політтехнолога Володимира Петрова та блогера Олександра Барабошка у справі студентки Наталії Бурейко, яка звинуватила в сексуальних домаганнях високопосадовця Нацполіції.

Правоохоронці вважають, що Петров був організатором інформаційної кампанії, спрямованої проти заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка.

8 листопада студентка КПІ Наталія Бурейко перепросила та видалила попередні дописи зі звинуваченнями на адресу співробітника Нацполіції Олександра Варченка в домаганнях.

При цьому студентка попросила журналістів припинити турбувати її та родину Варченка і додала, що “подальших коментарів не буде”.

У Нацполіції 8 листопада заявили, що правоохоронці розпочали перевірку щодо звинувачень Варченка в домаганнях до студентки.

7 листопада Бурейко повідомила у Facebook, що Олександр Варченко нібито домагався її. Посадовець є чоловіком першого заступника директора Державного бюро розслідувань Ольги Варченко. Сам Олександр Варченко відкинув звинувачення студентки.

Liked the article?
Help us be even more cool!