ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відправив фотографа під варту за підозрою у зґвалтуванні неповнолітніх

01.12.2020, 10:26
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою фотографу, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх дівчат. 

Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Київській області.

Повідомляється, що правоохоронці зібрали досить доказів і повідомили чоловіку про підозру щодо зґвалтування неповнолітніх дівчат за частинами 2, 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. За скоєні злочини йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Правоохоронці встановили, що 56-річний чоловік, який зареєстрований у місті Вишневе, розбещував та ґвалтував неповнолітніх дівчат в автомобілі.

Також за місцем роботи та в столичній квартирі, яку він винаймав спільно зі співмешканкою, працівники поліції провели три обшуки та вилучили як речові докази ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські картки, документи, які надалі будуть передані на експертизу.

Наразі триває досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за ч. 3, ч. 4 ст. 152 ("Зґвалтування") та ч. 1 ст. 156 ("Розбещення неповнолітніх") Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачено законом у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Як повідомляв ІМІ, 25 листопада Міністерство внутрішніх справ повідомило про затримання відомого фотографа за розбещення неповнолітніх, які він вчиняв на території Києва та Обухівщини. За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!