ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд відмовив посадовцю, який позивався до сайту "Житомир.info"

30.12.2020, 10:32
Фото – Житомир.info
Фото – Житомир.info

Корольовський районний суд міста Житомира відмовив у задоволенні позову заступника начальника КП “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління” Володимира Малика, який позивався до депутата міськради Владислава Пучича і сайту “Житомир.info” щодо захисту честі, гідності та ділової репутації, повідомляє Житомир.info.

Володимир Малик звернувся до суду 11 березня 2020 року. Позов стосувався  публікації “Наглядова рада може рекомендувати меру Житомира звільнити начальника ТТУ Демчика”, яка була оприлюднена за рік до цього – 13 березня 2019 року.

Малик вважав неправдивими наведені в матеріалі висловлювання голови наглядової ради КП “ЖТТУ”, депутата Житомирської міськради Владислава Пучича.

Позивач вимагав 500 тисяч гривень моральної шкоди, оскільки такі висловлювання, на думку посадовця, принижують його честь, гідність і ділову репутацію. 

Він також хотів зобов’язати інтернет-видання “Житомир.info” спростувати інформацію, викладену в матеріалі, через опублікування рішення суду.

Рішення суд ухвалив 12 листопада 2020 року, вступну та резолютивну частини оприлюднено в Єдиному державному реєстрі судових рішень лише 15 грудня, а повний текст рішення станом на 30 грудня не оприлюднено.

Нині Владислав Пучич уже не є депутатом міськради, а Володимир Малик звільнений з ТТУ і судиться за поновлення на посаді.

Liked the article?
Help us be even more cool!