ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у справі Пукача почув важливі свідчення від екс-співробітника карного розшуку

15.05.2012, 00:39
Печерський районний суд Києва розпочав допит четвертого свідка - колишнього співробітника карного розшуку - у кримінальній справі за обвинуваченням колишнього начальника департаменту зовнішньої розвідки МВС Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Про це повідомила представник вдови Гонгадзе Мирослави в суді Валентина Теличенко, передають Українські новини.
За її словами, він дав важливі свідчення для з'ясування істини у справі. Однак Теличенко відмовилася розповісти, що саме він повідомив, пославшись на засекреченість справи. Вона додала, що 16 травня суд продовжить допитувати цього свідка.
Нагадаємо, досудовим слідством встановлено, що Пукач на виконання наказів і вказівок колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка та інших посадових осіб 17 вересня 2000 здійснив вбивство Гонгадзе.
За словами одного з попередніх свідків, Пукач наказав знищити докази спостереження за Гонгадзе. Теличенко зазначила, що в ході слідства Пукач не заперечував цей факт, але додав, що отримав цю вказівку від Кравченка.
Liked the article?
Help us be even more cool!