ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд у Росії оштрафував журналіста, якому зламав руку поліцейський

27.07.2020, 17:00
Фото - твіттер Медіазони
Фото - твіттер Медіазони

У Росії Дзержинський районний суд Санкт-Петербурга оштрафував кореспондента “Медіазони” Давида Френкеля, якому раніше поліцейський зламав руку на виборчій дільниці, повідомляє “Медіазона”

Як пише видання, журналіста оштрафували на 500 рублів за статтею про “непокору поліцейському на виборчій дільниці”.

Також суд призначив 2 тисячі рублів штрафу у справі про втручання в роботу виборчкому і виніс попередження у справі про порушення “режиму самоізоляції”.

За версією поліції, кореспондент “провокував конфліктну ситуацію” на ділянці і заважав працювати комісії. Як стверджувалося в протоколі, під час затримали Френкель “упирався ногами, хапався за стіни, пручався, відштовхував співробітників”.

У суді допитали колишнього голову Палацового муніципального округу Петербурга Дмитра Абрамова, який стверджує, що був на ділянці спостерігачем. Під час нападу на журналіста він наступив йому на ногу і смикнув за зламану руку, назвавши “симулянтом”.

Пізніше в суді допитали поліцейського Дениса Дмитрієва, який зламав Френкелю руку. За словами співробітника, він спробував видалити журналіста з ділянки на вимогу головуючого, оскільки Френкель не пускав на ДВК виборців.

Як повідомляв ІМІ, 30 червня у Санкт-Петербурзі (Росія) поліцейський зламав руку кореспондентові видання “Медіазона” Давиду Френкелю на виборчій дільниці під час голосування щодо поправок до російської конституції.

Liked the article?
Help us be even more cool!