ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд скасував відмову міліції порушити кримінальну справу щодо обстрілу редакції «Експресу»

15.03.2013, 06:27

Франківський районний суд м. Львова скасував як незаконну вже 15 постанову міліції про відмову у порушенні кримінальної справи за фактом обстрілу газети «Експрес» бойовими патронами, повідомляється на сайті видання.

Відповідне рішення ухвалила судя Франківського районного суду Львова М.Гулієва після розгляду чергової скарги юристів газети.

“Суд константував, що міліція не виконала жодного доручення, що містилося у постанові  суду від 14.11.2012. Зокрема, як з'ясувалося, міліція досі не провела огляд квартири, звідки здійснювались постріли, не опитала свідків, не дослідила усі можливі версії мотивів скоєння злочину”, - пише видання.  

Суд зобов'язав правоохоронні органи Львівщини розпочати додаткове розслідування.

Нагадаємо, 22 жовтня 2009 року львівська газета "Експрес" на своєму офіційному сайті опублікувала заяву про те, що “робочi кабiнети журналiстiв "Експресу" вже втретє обстрілюють. Востаннє - 6 жовтня.

24 жовтня у Львові було затримано підозрюваного у скоєні пострілів по редакції газети «Експрес». Затриманий зізнався, що він має пневматичну гвинтівку і час від часу полюбляє стріляти по птахах заради розваг. Оскільки він мешкає у будинку навпроти газети, то припускає, що випадково міг поцілити і у редакційне вікно. «Чоловік запевнив, що до редакції газети не має жодних ворожих настроїв і тим паче не мав намірів стріляти по редакції», - поінформували правоохоронці.

У жовтні 2009 року кримінальну справу щодо пострілів у вікна газети «Експрес» було закрито. 

Liked the article?
Help us be even more cool!