ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд призначив два роки умовно нападнику на журналістів 7 каналу

25.02.2021, 14:05
Фото – Нормально, фейсбук Віктора Надюка
Фото – Нормально, фейсбук Віктора Надюка

Суворовський районний суд Одеси призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі умовно нападнику на журналістів відділу розслідувань “Нормально” на 7 каналі.

Про це повідомляється на сайті 7 каналу.

Під час нападу травму отримав журналіст відділу розслідувань “Нормально”. Також була пошкоджена відеокамера.

Як повідомила Суспільному речниця Одеської обласної прокуратури Ірина Коваленко, суди визнав учасника сутички винним за ч. 2 ст. 171 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі умовно.

Коваленко запевнила, що засуджений “повністю визнав свою провину”. Вона також додала, що рішення Суворовського районного суду у цій справі оскарженню не підлягає.

Як повідомляв ІМІ, 10 лютого в Одесі невідомі напали на журналістів місцевого 7 каналу під час знімання сюжету щодо порушень правил торгівлі тютюновими виробами. Одного з журналістів телеканалу зачепив автомобіль нападників і він зазнав пошкодження зв'язок лівого гомілкостопу. Також нападники били кореспондентів по руках, намагаючись збити камери.

За цим фактом поліція Одеси розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України.

Правоохоронці повідомили 22-річному мешканцю Суворовського району Одеси про підозру в перешкоджанні журналістам 7 каналу. Підозру повідомлено за ч. 2 ст. 171 КК України ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста").

Liked the article?
Help us be even more cool!