ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс розгляд справи за позовом міністра оборони проти кримської журналістки

05.03.2013, 01:07

Ленінський районний суд Севастополя переніс розгляд справи за позовом міністра оборони Павла Лебедєва до севастопольського кореспондента інформаційного агентства "Новий регіон" (Росія) Яніни Васьковської на 22 березня. Таке рішення суд ухвалив 4 березня.

На засідання суду з боку позивача не прийшов ні сам Павло Лебедєв, ні його представники. Засідання було перенесено на прохання позивача, який подав клопотання про перенесення слухань.

Нагадаємо, міністр оборони України Павло Лебедєв просить Ленінський районний суд Севастополя стягнути з севастопольського кореспондента інформаційного агентства "Новий регіон" Яніни Васьковської 10 тис. доларів за публікацію недостовірної інформації, що завдала моральної шкоди, принизила честь, гідність та ділову репутацію позивача.

Причиною звернення до суду стала публікація матеріалу про купівлю "Фондом соціально-економічного розвитку Севастополя", який пов'язують з Лебедєвим, рентгенівського апарату для севастопольської лікарні №9. У публікації агентство звинуватило Лебедєва у привласненні собі заслуги в придбанні обладнання для лікарні, яке, на думку "Нового регіону", було закуплено на кошти державного бюджету в результаті тендеру в 2012 році.

“События Крыма”, “Новый регион” 

Liked the article?
Help us be even more cool!