ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд Німеччини дозволив Facebook вимагати справжні імена користувачів

04.07.2016, 09:56

1 липня Вищий адміністративний суд Гамбурга ухвалив попереднє рішення на користь соціальної мережі Facebook, яка забороняє користувачам реєструватися у мережі за допомогою псевдонімів. Скасувати це правило вже вдруге вимагали уповноважені з питань захисту даних користувачів Німеччини, повідомляє DW.

Уповноважений з питань захисту даних користувачів землі Гамбург Джон Каспар вже кілька років веде боротьбу з ірландською дочкою популярної американської соцмережі Facebook за право виконувати європейскі стандарти у питанні захисту прав користувачів.

У Facеbook зі свого боку наголошують, що це питання лежить лише в ірландській юрисдикції. Каспар заявляє, що хоче продовжити боротьбу в суді, передає інформаційна агенція Reuters.

Приводом для позову стала скарга користувачки, яка за допомогою вигаданого імені хотіла зберегти приватність своєї сторінки у Facebook від тих, хто міг би використовувати її профіль для робочих цілей. Facebook проти її волі змінив її і'мя в мережі на справжнє та попросив надіслати копію паспорту чи ID-картки.

Liked the article?
Help us be even more cool!