ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд направив справу студента Індила на дорозслідування

14.05.2012, 01:48
Апеляційний суд Києва суд направив кримінальну справу проти дільничного інспектора Шевченківського районного управління міліції Сергія Приходька і міліціонера Сергія Коваленка, обвинувачених у перевищенні службових повноважень при затриманні студента Ігоря Індило, на додаткове розслідування в прокуратуру Деснянського району, повідомляють Українські новини.
Рішення оголосив головуючий суддя Микола Ященко.
"Справа проти Коваленка за частиною 1 статті 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу і Приходька за частиною 2 статті 365 (перевищення влади, якщо воно супроводжувалося насильством чи погрозою застосування насильства) Кримінального кодексу повернути прокурору Деснянського району міста Києва для проведення додаткового розслідування", - сказав він.
Таким чином суд задовольнив відповідну апеляційну скаргу захисників батьків Індило.
При цьому суд скасував вирок Деснянського районного суду Києва, яким Приходько був раніше засуджений до 5 років в'язниці умовно, і постанову цього ж суду, якою Коваленко був звільнений від кримінальної відповідальності на підставі закону "Про амністію".
У той же час суд залишив в силі щодо Приходько запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, а також взяв підписку про невиїзд з Коваленко.
Сьогодні на суді Приходько заявив, що діяв в рамках чинного законодавства.
Liked the article?
Help us be even more cool!