ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд надав доступ ГПУ до дзвінків та SMS журналіста у справі директора НАБУ

04.09.2018, 11:33

27 серпня Печерський районний суд Києва дозволив Генеральній прокуратурі доступ до телефонних переговорів одного з журналістів у справі про можливе розголошення державної таємниці і даних досудового розслідування директором Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артемом Ситником. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Суд задовольнив клопотання Генпрокуратури і дозволив тимчасовий доступ до вхідних і вихідних дзвінків, які здійснював журналіст за період з 19 липня 2016 року до 16 листопада 2017 року включно, включаючи дату, час, тривалість кожного з'єднання, номери телефонів, з якими журналіст розмовляв, надсилання й отримання текстових та інших повідомлень (SMS, MMS).

За даними джерела агентства в правоохоронних органах, йдеться про журналістку, авторку і ведучу програми “Схеми” (проект Радіо Свобода) Наталію Седлецьку.

Агентство нагадує, що Генпрокуратура готує повідомлення про підозру Ситнику в розголошенні даних досудового розслідування.

Liked the article?
Help us be even more cool!