ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд Марганця розгляне справу про перешкоджання журналістам "СтопКору"

17.10.2016, 14:12

20 жовтня в Марганецькому суді (Дніпропетровська область) розглядатиметься справа журналістів “Стоп корупції”, яким під час зйомок розбили камеру. Про це повідомила журналістка “СтопКору” Лілія Ткачук, повідомляє “Детектор медіа”.

“Це по випадку в Марганці (Дніпропетровська область), коли ми робили розслідування по сміттю і брат одного з власників цієї фірми (Віталій Бондаренко – ред.) напав на камеру і наніс збитків на 20 тис грн. Прокуратура спрацювала, справа на контролі. Вже її передали до суду. 20 жовтня буде перше засідання по справі”, - розповіла вона.

Також Ткачук зазначила, що їх інтереси поки що представляє прокуратура. “Нас поки прокуратура представляє. Там сказали, що місяці 4 буде тягнутися процедура. Але прокуратура налаштована позитивно”, – додала журналістка.

Розгляд справи відбудеться у Марганецькому  міському суді Дніпропетровської області 20 жовтня о 9:30.

Як повідомляв ІМІ, 24 травня у місті Марганці (Дніпропетровська область) під час зйомок сюжету на знімальну групу проекту “Стоп корупція” накинувся брат місцевого депутата Олександра Бондаренка - Віталій Бондаренко, пошкодивши на відеокамері бленду.

За фактом нападу на журналістів проекту “Стоп корупція” у Марганці Дніпропетровської області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Брату депутата пред’явлена підозра.

Фото - "СтопКор"

Liked the article?
Help us be even more cool!