ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд дозволив ГПУ оглянути будівлю "1+1 Media" у справі про розкрадання коштів Приватбанку

06.09.2017, 14:15

Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури здійснити огляд будівлі в Києві, де розташований холдинг “1+1 Media”, у справі про розкрадання коштів у Приватбанку. Про це свідчать матеріали суду від 28 серпня, повідомляють Українські новини.

28 серпня слідчий ГПУ звернувся в суд із проханням надати дозвіл на огляд житлово-офісного будинку із вбудовано-прибудованими приміщеннями й підземним паркінгом загальною площею 10 800 кв. м, що розташований на вул. Кирилівська, 23 (раніше вулиця Фрунзе).

Ця будівля належить ТОВ “Поділ Нерухомість”, у ньому розташований медіахолдинг “1+1 Media” і телеканал “ТЕТ”.

Розслідуванням установлено, що в травні 2014 року Національний банк і “Поділ Нерухомість” уклали іпотечний договір із забезпечення вимог НБУ як іпотекотримач за договором рефінансування від 3 березня 2009 року.

Предметом іпотеки за зазначеним договором виступила зазначена будівля.

Під час розслідування за фактом зловживання службовим становищем і заволодіння посадовими особами Приватбанку чужим майном, слідством призначена комплексно-комісійна оціночно-будівельна, оціночно-земельна й товарознавча експертиза зазначеної будівлі.

Для проведення огляду будівлі, слідство клопотало про організацію безперешкодного доступу до об'єкта й належні умови роботи під час огляду.

28 серпня суд задовольнив клопотання слідства.

Як нагадує видання, на початку липня генеральний прокурор Юрій Луценко заявляв про наявність питань до колишнього керівництва Приватбанку й представників Національного банку про незаконну видачу кредитів у грудні 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!