ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд арештував майданівця, який напав на журналістів 5 каналу

15.07.2014, 10:35

4 липня Шевченківський районний суд Києва арештував чоловіка, який перешкоджав професійній діяльності журналістів 5 каналу на Майдані Незалежності в Києві. Наразі його заарештовано. Про це повідомляється на сайті ГУМВС України у Києві.

31-річному уродженцю міста Рівне повідомлено про підозру у незаконному позбавлені волі або викраденні людини, незаконному заволодінні транспортним засобом, у розбої, хуліганстві та перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів.

Вказані провадження відкрито за зверненнями потерпілих у Печерському та Шевченківському районних управліннях столичної міліції.

Окрім цього, кримінальні провадження щодо вчинення підозрюваним розбійного нападу, хуліганства та перешкоджання журналістській діяльності, які мали місце на Майдані Незалежності в місті Києві, об’єднанні в одне.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 2 липня під час зйомок на Майдані Незалежності знімальна група "5 каналу" – журналіст Ганна Рибалко і оператор Денис Шматько - зазнала нападу від невідомих людей у камуфляжі, що представляються "Самообороною Майдану".

Liked the article?
Help us be even more cool!